Oudjaaractie voor Staatsloterij

De Oudjaaractie van de Nederlandse Staatsloterij staat live en is voor iedereen beschikbaar. Je hebt de app en een Oudejaarslot nodig. TWNKLS heeft samen met Doom & Dickson en ShopAround deze app ontwikkeld.

Met deze app kun je het Oudejaarslot scannen en een wonderlijke wereld tot leven laten komen in 3D. Een unieke interactieve 3D animatie bouwt zich op vanuit het Oudejaarslot. In de app kun je zelf je droom Oud & Nieuw kiezen en vervolgens kun je meedoen aan de Oudjaaractie. Je maakt dan kans om Oud & Nieuw daadwerkelijk te vieren op jouw droomlocatie, samen met vrienden of familie.

 

Het leuke aan deze app is dat de Augmented Reality beleving interactief is. Je kunt genieten van allerlei kleine en grote verrassingen. Het staatslot komt echt tot leven. Probeer het uit!

Bij TWNKLS zijn we erg trots en blij met het resultaat. Het is een mooie stap om 3D belevingen met Augmented Reality bekend en bemind te maken bij een groot & breed publiek. Download de app en probeer het zelf!

 

Geen oudejaarslot?

Voor de app heb je een oudejaarslot nodig. Geen lot? Download hier een dummy oudejaarslot, waarmee je de app kunt gebruiken.

 

 

Op RTL Boulevard heeft Colin van Hoek (van de gadgets) de app gepresenteerd, bekijk hier het filmpje.

Meer informatie over de actie vind je hier: https://oudjaar.staatsloterij.nl/actie