Wat we doen

TWNKLS is een full-service Augmented Reality bureau wat inhoudt dat we ons bezig houden met het gehele traject van strategie, conceptontwikkeling, 3D modelling en 3D animatie, AR development en mobile development (iOS en Android).

Concept

Een nieuwe productie maakt onderdeel uit van een goed uitgedachte strategie en een aansprekend concept. Het resultaat is een goed werkende, gebruiksvriendelijke applicatie.

Bij TWNKLS werken concept ontwikkelaars, storytellers, user experience designers en interface designers die zich focussen op het realiseren van de klantdoelstellingen, waarbij het esthetische aspect en de intuïtieve gebruikservaring essentieel zijn.

Onze kracht is om door middel van storyboards en wireframes snel prototypes te vervaardigen die de flow en interactie van de te ontwikkelen applicatie in een vroegtijdig stadium inzichtelijk maken.

3D modeling en animatie

Bij TWNKLS werken 3D specialisten op basis van real-time 3D technolgie aan inspirerende en interactieve projecten. Met goede en gedegen 3D modellen en 3D animaties maken zij het verschil!

Belangrijk is dat alle applicaties voor mobile devices geschikt zijn, dus naast het uiterlijk is ook een goede performance essentieel. Van 3D game engines, textures en shaders, 3D animaties en particle effects gaan onze ogen glimmen.

Development en productie

Onze developers zijn experts op het gebied van Mobile Augmented Reality. Zij beheersen verschillende mobile development frameworks en zijn thuis in tracking technologie (Natural Feature, Sensor Fusion, SLAM tracking). Alle producties draaien op iOS en Android voor Smartphone en Tablets. Bijna alle producties hebben back-end koppelingen naar achterliggende IT systemen.

Bij TWNKLS ontwikkelen we of combineren we de nieuwste technologieën, ons eigen R&D team heeft baanbrekend werk verricht waarop patenten zijn verleend.

Projectbegeleiding en kwaliteit

Voor het begeleiden van onze producties hebben wij ervaren media projectmanagers. Zij zorgen voor een goede samenwerking tussen de klant en het team. Een realistische planning, heldere specificaties en een goed geteste applicatie zijn de speerpunten om op tijd en binnen budget op te leveren.

Onze werkwijze is gebaseerd op bewezen projectmethodieken waarbij we gefaseerd en in stappen samen met de klant tot een succesvol eindresultaat komen. Onze processen, onze calculaties en onze afspraken zijn helder en transparant.

Technologische knowhow

Bij TWNKLS maken wij gebruik verschillende bewezen technologieën. Onze developers maken gebruik van Qualcomm, ARToolworks, Metaio, 13th Lab, Xamarin en Microsoft technologie. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van Augmented Reality producties en hebben heel veel jaren kennis en ervaring op het gebied van IT, 3D en internetprojecten.