Route

Vanuit Antwerpen

Richting Breda-Dordrecht-Rotterdam (E19/A16). Vervolgens Rotterdam-Centrum aanhouden. Na de Van Brienenoordbrug afslag Rotterdam-Centrum. Rotonde driekwart, richting centrum. Aan het einde van de Maasboulevard (herkenningspunt: Erasmusbrug) rechtsaf de Coolsingel op. De rotonde bij het Hofplein driekwart, via het Weena richting Centraal Station. Voor het Centraal Station links terug het Weena op. De eerste afslag rechtsaf de Karel Doormanstraat in en na ca. 100 meter is de parkeergarage van 200 Weena. (Q-Park – Karel Doormanstraat 10)

Vanuit Amsterdam/Den Haag

Richting Den Haag (A4), vervolgens richting Rotterdam (A13). Vervolgens Rotterdam-Centrum aanhouden. Na de tunnel onder het spoor door, linksaf het Weena op. Na het Centraal Station eerste afslag rechtsaf de Karel Doormanstraat in en na ca. 100 meter is de parkeergarage van 200 Weena aan de linkerzijde. (Q-Park – Karel Doormanstraat 10)

Vanuit Utrecht

Richting Den Haag (A12), vervolgens richting Rotterdam-Hoek van Holland (A20). Vervolgens Rotterdam-Centrum aanhouden. Bij de rotonde bij het Hofplein éénkwart, via het Weena richting Centraal Station. Voor het Centraal Station links terug het Weena op. De eerste afslag rechtsaf de Karel Doormanstraat in en dan na ca. 100 meter is de parkeergarage van 200 Weena. (Q-Park – Karel Doormanstraat 10)